Kyrkogatan 22

Fastigheten ligger i centrum, endast ett stenkast från torget och i närheten av det populära Café Cineast och Svegs vackra kyrka. Uppvärmning, varmvatten, fibernät (100/100) och Boxer TV ingår i avgiften, liksom parkeringsplats med motorvärmare. Tvättmaskin finns i varje lägenhet.

Läs mer

Kyrkogatan 20

Fastigheten ligger i centrum, endast ett stenkast från torget och i närheten av det populära Café Cineast och Svegs vackra kyrka. Uppvärmning, varmvatten, fibernät (100/100) och Boxer TV ingår i avgiften, liksom parkeringsplats med motorvärmare. Tvättmaskin finns i varje lägenhet.

Läs mer

Skräddargränd 2

Den här fastigheten ligger precis vid torget med närhet till pizzeria, hamburgerrestaurang och butiker. Här har du tre minuters promenad till livsmedelsaffärer och två minuters promenad till skolor. Uppvärmning, varmvatten, fibernät (100/100) och Boxer TV ingår i avgiften, liksom parkeringsplats med motorvärmare. Tvättmaskin finns i alla lägenheter och förråd finns på vinden.

Läs mer

Fjällvägen 13

Fastigheten ligger i Svegs centrum med närhet till restauranger och butiker. Här har du en minuts promenad till torget, två minuters promenad till skolor, badhus och ishall, och fem minuters promenad till livsmedelsbutiker. På gården finns uteplats med bänkar med tak, gungor och sandlåda. Området passar bra till barnfamiljer. Uppvärmning, varmvatten, fibernät (100/100) och Boxer…

Läs mer

Jämtlandsgatan 27

Fastigheten ligger i samma område som Svegs vackra och charmiga hembygdsgård, Gammelgården. Här har du en minuts promenad till hälsocentral, lekpark, utegym och förskola, samt tio minuters promenad till centrum. Uppvärmning, varmvatten, fibernät (100/100) och Boxer TV ingår i avgiften, liksom carport med motorvärmare. Förråd finns i ett gårdshus och tvättstuga finns i källaren.

Läs mer

Genvägen 4

Fastigheten ligger i centrum med närhet till restauranger och butiker. Här har du två minuters promenad till skolor, badhus och ishall samt fem minuters promenad till livsmedelsbutiker. Uppvärmning, varmvatten, fibernät (100/100) och Boxer TV ingår i avgiften, liksom carport med motorvärmare. Gemensam tvättstuga finns i huset.

Läs mer

Genvägen 2

Fastigheten ligger i centrum med närhet till restauranger och butiker. Här har du två minuters promenad till skolor, badhus och ishall samt fem minuters promenad till livsmedelsbutiker. Uppvärmning, varmvatten, fibernät (100/100) och Boxer TV ingår i avgiften, liksom carport med motorvärmare. Tvättmaskin finns i alla lägenheter och förråd finns i ett gårdshus.

Läs mer

Fjällvägen 9

Fastigheten ligger i centrum med närhet till restauranger och butiker. Här har du två minuters promenad till skolor, badhus och ishall samt fem minuters promenad till livsmedelsbutiker. Uppvärmning, varmvatten, fibernät (100/100) och Boxer TV ingår i avgiften, liksom carport med motorvärmare. Förråd och tvättstuga finns i källaren.

Läs mer

Dalagatan 1

Fastigheten ligger i centrum med närhet till restauranger och butiker. Här har du två minuters promenad till skolor, badhus och ishall samt fem minuters promenad till livsmedelsbutiker. I fastigheten har även MaxGym och Korpen sina träningslokaler. Uppvärmning, varmvatten, fibernät (100/100) och Boxer TV ingår i avgiften, liksom carport med motorvärmare. Förråd och tvättstuga finns i…

Läs mer

Nilsvallen 145/155

Fastigheten ligger i byn Nilsvallen, som ligger efter E45:an cirka 6 kilometer öster om Sveg. Här har du skogen bakom huset och till den populära badplatsen Nilsvallstjärn promenerar du på två minuter. Till flygplatsen Härjedalen Sveg Airport tar du dig på två minuter med bil. Uppvärmning, varmvatten, fibernät (100/100) och Boxer TV ingår i avgiften,…

Läs mer