Kyrkogatan 20

Fastigheten ligger i centrum, endast ett stenkast från torget och i närheten av det populära Café Cineast och Svegs vackra kyrka. Uppvärmning, varmvatten, fibernät (100/100) och Boxer TV ingår i avgiften, liksom parkeringsplats med motorvärmare. Tvättmaskin finns i varje lägenhet.

Läs mer

Fjällvägen 4

Fastigheten ligger i centrum, precis vid torget i Sveg. Här har Swedbank sitt kontor. Här finns också trafikskola samt fotvårdssalong.

Läs mer

Fjällvägen 5

Fastigheten ligger i centrum, mitt emot torget i Sveg. Här har Systembolaget sin butik. Här finns också hårfrisör samt hundsalong.

Läs mer

Helagsgatan 2

Fastigheten ligger vid den östra infarten till Sveg, granne med Hotell Härjedalen och OKQ8. Här har Däckab personbilar och Härjedalens Telemarketing sin verksamhet.

Läs mer

Parkgatan 19

Fastigheten ligger i Svegs östra industriområde utefter E45:an. Här har Däckab sin däckverstad och tungtrafikverkstad. Här finns även Preem med en obemannad tankstation.

Läs mer

Parkgatan 17

Fastigheten ligger i Svegs östra industriområde utefter E45:an. Här har Bilprovningen, Reaxcer, Johnssons El och Schenker sin verksamhet.

Läs mer

Dalagatan 1

Fastigheten ligger i centrum med närhet till restauranger och butiker. Här har du två minuters promenad till skolor, badhus och ishall samt fem minuters promenad till livsmedelsbutiker. I fastigheten har även MaxGym och Korpen sina träningslokaler. Uppvärmning, varmvatten, fibernät (100/100) och Boxer TV ingår i avgiften, liksom carport med motorvärmare. Förråd och tvättstuga finns i…

Läs mer

Herrögatan 2

Fastigheten ligger i centrum med närhet till restauranger och butiker. Här har du tre minuters promenad till skolor, badhus och ishall, och fem minuters promenad till livsmedelsaffärer. Uppvärmning, varmvatten, fibernät (100/100) och Boxer TV ingår i avgiften, liksom carport med motorvärmare. Förråd och tvättstuga finns i källaren.

Läs mer