Flytta in

Flytta in

Du som bor i en lägenhet ska vara folkbokförd på lägenheten. Lägenhetsnumret är en del av din adress och består av fyra siffror som visar på vilken våning och var på våningen lägenheten finns. Du kan hitta ditt lägenhetsnummer i ditt kontrakt.

Adressändring
När du flyttar in ska du göra en flyttanmälan till Skatteverket så att du får rätt folkbokföringsadress. Gör din anmälan i förväg eller senast en vecka efter flytten.

Skatteverket sprider din nya adress till många myndigheter och företag. Vill du ha eftersändning av din post får du beställa det hos Svensk adressändring.

DSC09869-2-Edit

Nycklar kvitteras ut hos Svegs Hus AB på Fjällvägen 10. Observera att vid uthämtning av nycklar måste du visa upp giltig legitimation (id-kort/körkort).

Om du behöver skicka ett ombud ska hen ha med sig en fullmakt underskriven av både dig och ombudet samt bådas legitimation.

Om du ska hyra en bostad av oss så måste du ha en hemförsäkring.

Den ger dig ett ekonomiskt skydd om något händer i ditt hem. Om det börjar brinna, du får en vattenskada eller råkar ut för inbrott kan det bli väldigt dyrt om du inte har hemförsäkring.

När du flyttar in i någon av våra lägenheter där elen inte ingår i hyran, blir du automatiskt kund hos Fyrfasen Energi. Om du önskar annan leverantör får du själv ordna med det.

Anmärkningar på städningen meddelar du oss inom 2 dagar.